Termeni si conditii

PRELUAREA ARTICOLELOR

Articolele la sfarsitul carora apare sursa: Gripa-porcina.NET sau Echipa Gripa-porcina.NET pot fi preluate doar daca la sfarsitul aricolului, pe ultimul paragraf citati vizibil sursa: “Sursa: Gripa-porcina.NET”, cu link catre articolul preluat.

Termeni si conditii de utilizare a sitului gripa-porcina.net


ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

Gripa-porcina.NET pune la dispozitie informatiile continute de acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Gripa-porcina.NET nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Gripa-porcina.NET nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest sit. Gripa-porcina.NET nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui sit şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

Gripa-porcina.NET nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (articol) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.

Gripa-porcina.NET nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (articolele) prezente pe site, acestea sunt prezntate in scop informativ.

 

 

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest sit sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

Gripa-porcina.NET isi rezerva dreptul de a aproba doar comentariile a caror subiect este in concordanta cu articolul in cadrul careia a fost postat comentariul. Comentariile care contin link-uri catre site-uri care nu au nici o legatura cu articolul vor fi marca ca SPAM.

 

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

 

Gripa-porcina.NET nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau de alta natura

 

INCHEIEREA ACORDULUI

Gripa-porcina.NET isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

 

Gripa-porcina.NET

 

VN:F [1.7.5_995]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.7.5_995]
Rating: 0 (from 0 votes)
Share and Enjoy:

Tag-uri: gripa a, gripa porcina, gripa sezoniera, vaccin


Comentarii inchis.

Servicii funerare internationale - Black Friday - Porci - Suc de mere